Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Augusztus 20 - Irány a Balaton? Inkább a Sportmax

2011.08.22. 10:18 bioCsili

Ha az ember fia vagy lánya, annyira kis butuska, hogy hétvégén úgy dönt, elindul a Balaton felé, semmiképp se induljon el hajnal 6-nál később, mert biztos, hogy nem sikerül lejutni a tervezett időben.

A fél 10-es indulás már későnek számított. Érd után olyan szintű álló kocsisorba ütköztünk, amely arra késztetett bennünket, hogy letérjünk a 7-es útra és ott próbálkozzunk tovább. Hamar világossá vált, hogy az sem járható út, így visszafordultunk. Az autópályainformáció alapján két baleset is történt, az egyik egy 15 km-es a másik egy 8 km-es kocsisort okozott.

Elég bosszantó, hogy minden hétvégén ez van. Nem lehet normálisan közlekedve a szabályokat betartva lejutni a Balatonig. 100 km-t nem tudsz úgy megtenni, más országokban (olasz vagy horvát) az emberek tudnak közlekedni. Olaszországban ugyan sokszor van dugó az autópályán, de az is halad, és az oka általában az, hogy mindenki megy a tengerre. 

Miután mérgesen visszafordultunk, lehűtöttük magunkat a Sportmax usziba, ahol szerencsére nagyon kevesen voltak és délután indultunk neki az M7-esen. Akkorra már nem volt dugó, így idegeskedés nélkül simán leértünk.

Igazi budapesti strandon már jó rég nem voltam. Még gyerekkoromban jártunk a Paskálra és a Palatinusra a szüleimmel. A Palára mivel messze volt és abban az időben ez volt a legdrágább, csak ritkán jutottunk el. A Paskálon viszont minden hétvégén strandoltam. Legalábbis én így emlékszem. :-)

Nektek melyik volt a kedvenc strandotok? Mára ez a szokás megváltozott? Miket szerettek? 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr973170453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása