Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Októberi makrobiotikus menük

2013.10.04. 15:06 bioCsili

Elkészült az októberi menüterv, melyet változatlanul Verbovszky Gabi professzionális chef készít minden héten. Októberben is heti egyszer kényeztet bennünket a menüvel, így van egy nap amikor nem kell főznünk!!! :-) Itt a finom sütőtök az őszi-téli kedvencünk, mely több alkalommal is visszaköszön! Remélem szeretitek! :-)
Máris a részletek:
Október 3
Miszo Leves
Zoldseges es Tempeh/Tofu, Savanyu Kaposztas Maki (2 modon) sushi
Pacolt Gyomber
Arame Salata Ceklaval
Almas pite

Október 10
Repas Sutotok Leves
Koles es egyebb gabona trio
Amerikai modra sult tarkabab (Baked Beans)
Nishime Stilusu zoldsegek
Voros kaposztas zold salata, tokmag dresszingel
Vegyes gyumolcs szelet mandulakremmel

Október 17
Adzuki bab leves
Zoldseges gabona krokett pikans szosszal
Brokkoli es vegyes zoldsegek gyomberes kuzu szoszban
Waldorf salata
Tofu sajttorta, piros zoldbogyos gyumolcs ontettel

Október 24
Minestrone kukoricakenyerrel
Soba teszta hagymas szaritott paradicsomos ontettel
Lencsefasirt
Hagymas lila kaposzta 
Preselt salata
Repatorta

Október 31
Porehagyma leves
Indianos vadrizs 
Sult  repa, tok, hagyma (Roasted Root Veggies)
Preselt salata
Hazi sult almaszosz
Tok pite
Árak: A menü minden alkalommal 2 990.- forintba kerül, mely tartalmazza a doboz árát is. (mikrózható bár ezt nem ajánljuk) :-)
  • Ha valaki nem menüt szeretne, csak 1-1 ételt kipróbálni, akkor az árak a következőképp alakulnak:
    • Leves 890 Ft 
    • Makro Tal 1990 Ft (gabona, feherje v. alga, parolt v. hirtelen sult zoldseg, zold leveles feltet, preselt salata v. savanyusag)
    • desszert 990 Ft
  • Felvevőhely/kiszállítás: A kiszállításon még dolgozunk, egyelőre a NiceRice bioboltban a Kazinczy utca 35.ben lehet átvenni a menüt ezeken a csütörtökökön 12 órától. Illetve Óbudán a Kolossy térhez közel. Házhozszállítás kérhető, ez a megrendelt mennyiségtől és a címtől függ, erre egyedi árat tudunk egyeztetni. 
Alapanyagok: Az alapanyagok kiváló bio minősítésű élelmiszerek, melyek finom elkészítése a Chef kezében rejlik. 
Megrendelés: Rendelni a shop@nicerice.hu címen lehet a név, elérhetőség, menü vagy étel pontos megnevezése és dátum lehet, mindig az adott hét kedd éjfélig. 
Fizetés: átvételkor
Egyszerre több adag étel is rendelhető (vacsorára, vagy másnapra)

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr435551512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása