Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Novemberi makrobiotikus menüválaszték - rendelhető

2013.11.07. 11:08 bioCsili

Novemberben is folytatódik a csütörtöki ebédrendelés, ha megtetszik a menü, a lenti email címen ne habozzon rendelni! :-)
Nov 7
Kukoricakrem Leves Edes Miszoval
Arpa Risotto Ceklaval
Hirtelen Sult Brokkoli Mazsolaval
Sargarepa Salata
Mandula sutik

Nov 14
Szezammagos Miszo Leves Tofuval
Polenta Alga es Repaval
Sult Tok es Sult Korte
Tempeh Fozelek
Ropogos Kaposzta Salata
Kolestorta

Nov 21
Koles Repa Leves
Pad Thai Rizs Teszta
Zeller Salata
Hirtelen Sult Zold Levelek
Kokusz Pite

Nov 28
Gazdag Zoldsegleves
Lasagna
Harom fajta babsalata
Preselt Salata
Hazi Mandula Pudding

Árak: A menü minden alkalommal 2 990.- forintba kerül, mely tartalmazza a doboz árát is. (mikrózható bár ezt nem ajánljuk) :-)

•    Ha valaki nem menüt szeretne, csak 1-1 ételt kipróbálni, akkor az árak a következőképp alakulnak:

◦                     Leves 890 Ft 

◦                     Makro Tal 1990 Ft (gabona, feherje v. alga, parolt v. hirtelen sult zoldseg, zold leveles feltet, preselt salata v. savanyusag)

◦                     desszert 990 Ft

•    Felvevőhely/kiszállítás: A kiszállításon még dolgozunk, egyelőre a NiceRice bioboltban a Kazinczy utca 35.ben lehet átvenni a menüt ezeken a csütörtökökön 12 órától. Illetve Óbudán a Kolossy térhez közel. 

Alapanyagok: Az alapanyagok kiváló bio minősítésű élelmiszerek, melyek finom elkészítése a Chef kezében rejlik. 

Megrendelés: Rendelni a shop@nicerice.hu címen lehet a név, elérhetőség, menü vagy étel pontos megnevezése és dátum lehet, mindig az adott hét kedd éjfélig. 

Fizetés: átvételkor

Egyszerre több adag étel is rendelhető (vacsorára, vagy másnapra)

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr545619186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása