Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Hétvége felé..

2010.04.24. 00:00 bioCsili

Ma dupla shiatsunk volt reggel nagyon sok részt átvettünk az emberi testből, a meridiánokból, mi hol helyezkedik el merre vannak a pontok amiket stimulálunk.
 
Az egyik hölgy, Diane rosszul volt délelőtt. Nem volt hangja, és nem kapott levegőt… éjszaka sem tudott aludni szegénykém nagyon rosszul nézett ki. Az egyik tanár le is ült vele beszélgetni és közben készítették is neki a gyógyitalt, ami miután megivott azonnal hatott, mert elég hamar jobban lett tőle  és a hangja is visszajött valamennyire. (imádom kész boszorkány konyha) Ezzel az étkezéssel és életmóddal durva tisztulási folyamatok indulnak el, valószínű ez is az volt. Felkészítettek bennünket, jó pár dologra, hogy mire számíthatunk, mialatt itt leszünk. Az egyik önkéntes pasas mesélte, hogy neki a 3. héten volt olyan derék/hátfájdalma, hogy egész héten alig tudott létezni. Bármi kijöhet..aztán ahogy jön, el is múlik. A köhögés, náthás tünetek szinte mindenkinél előjönnek, vicces, mennyien tüsszögnek, köhögnek az órákon. J de ez ezzel jár… 
 
Ma többen visszamentek NY-ba, hétvégén szerintem legalább 10 emberrel kevesebben leszünk. Ma vettünk a Kushi storeba nori lapot, tamarit, meg umepasztát, mert hiányoznak ezek az ízek. Holnap beszélek a séffel, hogy mit tudnék segíteni a konyhán a hétvégén, akár csak egy órát is, mert annyira hiányzik a főzés is.
 
Ma már 5-kor vége volt a tanításnak péntek révén. El is szaladt az első hét… holnap nagy kirándulást szerveznek ide egy tóhoz, ami háromnegyed órára van gyalog kb. jövő héten pedig egy Miso gyárba látogatunk el, ami szintén nem messze van ide, de az már autós program lesz. Kíváncsi vagyok hol és hogyan gyártják a misot, ami a mindennapos ételünk alapanyaga. Miso leves. De más ételekbe is előszeretettel használjuk. Nagyon sok jótékony hatása van http://en.wikipedia.org/wiki/Miso néhány infó.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr541959714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.