Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Kedd esti főzések

2011.06.20. 23:47 bioCsili

Nagyban folynak az előkészületek a holnap esti főzéshez. Zöldségek, gabonák egyéb hozzávalók megvannak. Már alig várom a 6 órát....

Erre az estére egy miso levest, egy hatomugi levest és egy mandulás brokkolikrém levest tervezek illetve egy meglepetést is a végére de azt nem árulhatom el, hogy mi lesz. :-) A teszten átment, ma este készítettem el.

Ma este a tegnapi tésztás ételt javítottam fel egy kicsit. Wokban sült zöldséges tészta volt tamarival, ebből ma egy szezámkrémes szószós tésztát varázsoltam, így teljesen más íze és állaga lett. Készítettem hozzá hijiki-t lótuszgyökérrel, répával és rukkolával, ezen kívűl ettem még hozzá egy koviubit. Az utolsót a saját készítésből. MMMM de finom volt! :-)

Az amszterdami Kushiban készítettük savanyúságot is, amit még itthon nem próbáltam ki, de a gabonás vagy tésztás főzésekre már szeretném elkészíteni. Ez egy 10 napos procedúra, mert meg kell savanyodnia a zöldségeknek, így remélem még időben leszek. Ha nem, akkor is előbb-utóbb majd meg lehet kóstolni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr793001793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.