Nemsoká indulok Makihoz, ahol makrobiotikus desszerteket fogunk készíteni ma este.
Verbovszky Gabriellától fogunk tanulni, aki jelenleg Chicagoban él és táplálkozástanácsadással foglalkozik. Az amerikai Kushi Intézetben tanult ő is.
Nagyon izgulok, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, miket fog mesélni, miket fogunk elkészíteni. A menüről már kaptam információt, az alábbi lesz:
Vegyes gyümölcs tart - ezt szerintem elírták, nem tudom mi lehet)
Mandulakrém - imádom
Sárgabarack szósz mmmm
Brownies de régen ettem...
Rizstej puding mmm
Mandulakeksz mmm
Néha jó egy kis kényeztetés.
Amúgy 3 napos a tanfolyam, szombaton kezdő, vasárnap haladó/gourmet makrobiotika lesz terítéken 15-18 óra között.
A kezdő makró már betelt, de a desszertre és a haladó makrobiotikára még lehet jelentkezni!