Az egyik kedvencem az alábbi összeállítás, melyet az egyik workshop keretein belül készítettünk el.
Barnarizs-árpával, marinált shitakegombával
Hidzsiki mirinnel, shoyuval és gyömbérlével blansolt répával és lótusszal
Sütőtök nishime shoyuval
Répa-savanyúkáposzta-alma saláta
Hirtelen sült káposzta (Quick sautee pointed cabbage)
Jégcsapretek-répa savanyúság (sóval elkészítve, pickle)
Uborka, pirosretek préselt saláta barnarizsecettel, sóval, shisoporral és gyömbérpickle-el (sushigyömbér)
A menü teljességét számomra a jégcsapretek-répa savanyúság adta meg, de tudni kell, hogy a 9 star Ki asztrológiában a Fa elemhez tartozom, mely íze a savanyú...tehát, nekem ez kell ahhoz, hogy tökéletes legyen az összeállítás. :-)
Januárban lesz egy 9 star Ki asztrológiai hétvége, a Level 3-as szint első pár napján, csak ezzel fogunk foglalkozni. Mondanom sem kell már most alig várom, annyira érdekes egy ősrégi többezer éves keleti asztrológiával megismerkedni közelebbről, és ezáltal jobban megérteni magamat, a családomat a barátaimat, a szeretteimet és az embereket általában....