Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Szép délután

2012.05.24. 14:47 bioCsili

Mióta itthon vagyok csak a rohanás, a programok, úgyhogy tegnap - egyéb okbók kifolyólag is,- úgy döntöttünk a párommal hogy 3-tól telefon kikapcs (legalábbis lehalkít) és csak olyan dolgot csinálunk ami pihentet, kikapcsol, feltölt, szórakoztat és simogat...

IMG_4481.JPG

 

Egy jó kis úszás, majd olajos thai hátmasszázs, mozi és vacsora. Így egymás után... :-)

Az úszást ilyenkor nagyon élvezem. Amellett, hogy jól átmozgatja a kismedencei szerveket, (érzem és nagyon jól esik) rettentő jól esik lehűteni magam ebben a melegben a hűvös uszodai vízzel. Az a non plusz ultra persze, hogy a Mom Wellnessben kint is van medence és szinte mindig kevesen vannak. Mikor végeztünk, átmentünk a Mom Parkba, ahol bejelentkeztünk egy fél órás thai masszázsra. Napok óta vágyom egy erősebb hátmasszázsra, így gonodlkodás nélkül ezt választottam. A baj csak az (az ilyen helyekkel), hogy futószalagon mennek a páciensek, és az ember nem érez semmi kapcsolatot a masszőr és maga között, a kezei "hidegek", érzéketlenek, csak úgy nyomogat de nincs jó energiája. A masszázsnál szerintem nagyon fontos, hogy a két fél egymásra legyen hangolódva. Na itt ez ugyan nem volt meg, de valamelyest ellazította és legalább átmozgatta a felső hátsómat. :-)

A mozi, egyszerűen szuper volt!!! Az Éjsötét Árnyékot néztük meg Johnny Depp-el és Eva Green-el, amit már a bemutatójakor tudtam, hogy látni szeretném! Tim Burton filmjei közül a Nagy Hal a kedvencem (még mindig), de ez sem volt semmi! :-) Inkább látványában, mint mondani valójában volt a film nagyszerű. A Momban lehet egyedül angolul nézni feliratok nélkül, ami néha okozott némi problematikát, de a lényeget azért megértettük..

Mozizás után a Manna étterembe mentünk az Alagút felett, ahol már tudták, hogy különleges "makrós" menüvel kell készülniük. Délután odaszóltunk, hogy speciális diétán vagyok.

IMG_4496.JPG

A felszolgálók és az üzletvezető is nagyon kedves volt, készítettetek nekem fogast grillezve olaj nélkül, gőzölt zöldségeket, rukkolasalátát pirított szezámmaggal és pici jázmin rizst. Isteni finom volt, egyszerű, de annál ízletesebb. Halat amúgy sem ettem egy hónapja kb, bár nem igazán kívánom, úgyhogy nem lesz rendszer belőle.
A helyben az a legromantikusabb, hogy alig voltak, így a kisterasz rész egésze a miénk volt. Ahogy eleredt az eső be kellett húzódnunk a belső térbe, ahol szintén csak mi voltunk és felfedeztük, milyen jó lenne ez a hely az esküvőnk megtartására. Az időpontot még nem tudjuk ugyan, de ami késik nem múlik!

Ha tudtok egy kis időt, egy délutánt magatokra szánni, akkor hajrá, irány a kényeztetés! Megérdemlitek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr934543762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása