Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

BioCsilli januári főzőtanfolyamok

2013.01.01. 15:00 bioCsili

Eljött az év leghosszabb és leghidegebbnek ígérkező hónapja a január! 

Ebben a hónapban téli, melegítő, feltöltő ételeket fogunk készíteni 3 alkalommal a keddi estéken. Ezeket a menüket úgy állítottam össze, hogy a zord  hidegben feltöltsön bennünket, és az Ünnepi változatos és gourmet fogások után egy picit enyébb, ugyanakkor ízletes falatokkal jutalmazzuk magunkat. 

Az este folyamán beszélgetünk ezekről az összeállításokról, és hogy mire figyeljünk jobban oda ebben a hónapban.

 "Melegítő ételek a hideg téli napokon"

 Időpont: január 8 kedd este 18 óra:

  • Krémes felesborsóleves sült szejtándarabokkal
  • Töltött tök szezámdresszinggel, brokkoli és karfioltempura fekete szezámmagos bundában tamari-gyömbér szósszal, mustáros cékla, citromos jégcsapretek préselt saláta dulse algával
  • Mandulás mochigolyók szezámbundában

Időpont: január 15 kedd este 18 óra:

  • Erősítő gyömbéres shoyu/tamari boullion sült harusame tésztacsokorral
  • Köles-amaranttal, töltött sült édesburgonya, Du-puy lencseragu dióval, ízletes tofukockák wokban pirított zöldségekkel, marinált hijikivel
  • Mochi waffel citromszósszal

Időpont: január 22 kedd este 18 óra:

  • Tárkonyos raguleves szójavislivel
  • Rizs-mix tamaris mandulával, szezámos aramesaláta, hagymás lilakáposztával balzsamecettel, édes-savanyú tofuszeletek, ropogós zöldek, házi savanyúság
  • Mandulás amazakepuding ribizkelekvárral

A tanfolyamok ára 8 000.- forint, NiceRice törzskártyával rendelkezőknek 5% kedvezmény. 

Amennyiben még egy főt magaddal hozol, úgy a második fő ára 20%-al kevesebb lesz! Az estékhez minimum  4 fő jelentkezése szükséges. 

Gluténérzékenységre odafigyelünk!!!

Jelentkezni a forrocsilla79@gmail.com címen lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr624990419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása