Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Heti menükombinációk

2013.01.17. 19:18 bioCsili

Tudjuk, hogy miket kell ennünk, mi van a diétánkban, csak ha magunkra maradunk és épp nem követnénk már a leírtakat, mert unjuk, vagy egyszer csak azt érezzük, hogy elkezdene szárnyalni a kreativitásunk és a magunk újtát járnánk, TEGYÜK! Próbálkozzunk!!! Hiszen a makrobiotika nem másról szól, mint a SZABADSÁGról! 

A heti menükombinációkat szeretném megosztani Veletek! Szívesen veszem a Tiéteket is! 

Hétfő:

Gyömbéres miso leves
Barnarizs, azukibab szárított gesztenyével, wokban pirított zöldségek, savanyú uborka
Kölespuding csipkebogyólekvárral

Kedd:

Édeszöldséges köleslevees maitake gombával
Barnarizs vadrizzsel, tempeh savanyúkáposztával natúr szójajoghurttal, jégcsapretek nishime zöldség, madár saláta, arame-szárított jégcsapretekkel
Rizstejbegríz fahéjjal, szárított almaszirommal

Szerda:

Tamari boullion udonnal, sült tofu gyömbéres jégcsapretekszószban
Gomoku (5 színű) rizs, lencsepaszta, préselt saláta
Kukoricaprósza őszibarackkal

Csütörtök:

Shiromisoleves mochival
Barnarizs-édesrizzsel szárított gesztenyével, azukibab szójaszósszal, mustáros cékla, reszelt jégcsapretek norival tamarival, savanyú káposzta, wokban sült zöldségek kurkumával
Fahéjas sült alma

Péntek:

Korianderes répa-hagymakrémelves sült natúr tofuval, petrussal
Rizs-kölessel, párolt lilakáposzta almával mazsolával, pasztinák-birsalma püré, füstölt tofu, savanyúság
Kókuszalagút

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr445024113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.