Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Házi készítésú bio lekvár cukor nélkül kapható!

2011.08.30. 16:30 bioCsili

Igazi bio, házi készítésű lekvárokhoz juthatunk egy kedves ismerősöm által a következő ízekben:

  • Körte
  • s.barack
  • öszibarack
  • eper
  • meggy
  • cseresznye
  • ribizli
  • málna
  • feketeszeder


0,4 l - 600 Ft
0,5 l - 750 Ft
0,8 l - 1300 Ft

A lekik cukor és szalicil nélkül!!! STABARG-al készültek, ami szentjánoskenyérpor és kukoricakeményítő keveréke. Nem kifejezetten makrós, de mégsem cukros és szalicilos.

Ha érdekel benneteket, írjatok neki vagy hívjátok:

Kardos Veronika:v.kardos@gmail.com illetve 06/20-491-99-41

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr783190946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása