Eljött az év leghosszabb és leghidegebbnek ígérkező hónapja a január!
Ebben a hónapban téli, melegítő, feltöltő ételeket fogunk készíteni 3 alkalommal a keddi estéken. Ezeket a menüket úgy állítottam össze, hogy a zord hidegben feltöltsön bennünket, és az Ünnepi változatos és gourmet fogások után egy picit enyébb, ugyanakkor ízletes falatokkal jutalmazzuk magunkat.
Az este folyamán beszélgetünk ezekről az összeállításokról, és hogy mire figyeljünk jobban oda ebben a hónapban.
"Melegítő ételek a hideg téli napokon"
Időpont: január 8 kedd este 18 óra:
- Krémes felesborsóleves sült szejtándarabokkal
- Töltött tök szezámdresszinggel, brokkoli és karfioltempura fekete szezámmagos bundában tamari-gyömbér szósszal, mustáros cékla, citromos jégcsapretek préselt saláta dulse algával
- Mandulás mochigolyók szezámbundában
Időpont: január 15 kedd este 18 óra:
- Erősítő gyömbéres shoyu/tamari boullion sült harusame tésztacsokorral
- Köles-amaranttal, töltött sült édesburgonya, Du-puy lencseragu dióval, ízletes tofukockák wokban pirított zöldségekkel, marinált hijikivel
- Mochi waffel citromszósszal
Időpont: január 22 kedd este 18 óra:
- Tárkonyos raguleves szójavislivel
- Rizs-mix tamaris mandulával, szezámos aramesaláta, hagymás lilakáposztával balzsamecettel, édes-savanyú tofuszeletek, ropogós zöldek, házi savanyúság
- Mandulás amazakepuding ribizkelekvárral
A tanfolyamok ára 8 000.- forint, NiceRice törzskártyával rendelkezőknek 5% kedvezmény.
Amennyiben még egy főt magaddal hozol, úgy a második fő ára 20%-al kevesebb lesz! Az estékhez minimum 4 fő jelentkezése szükséges.
Gluténérzékenységre odafigyelünk!!!
Jelentkezni a forrocsilla79@gmail.com címen lehet!