Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Kóspallag - Szent Orbán Erdeti hotel

2011.08.22. 10:24 bioCsili

Pénteken végre eljutottunk Kóspallagra a Szent Orbán Erdei hotelhez. Évek óta nem telik el úgy nyár, hogy legalább egyszer ne menjek el.

A hely, maga a csoda. Természet közepén egy rönkház hotel, - mellette ugyan már épült egy modern új szárny is, ami egy kicsit elvesz a hangulatból, de még épp belefér - úszómedence, szauna, teniszpálya, madárcsicsergés, csend és nyugalom.

Kóspallagra Vác után a 12-es útra kell elfordulni Verőce, Kismaros felé, a 2A autópályáról. Majd a táblát követve lehet feljutni a tisztásra egy 15 perces erdei autózás után.

Régebben az út kevésbé volt járható így jóval több időt vett igénybe, hogy felérjünk. Mára azt is megcsinálták és végig betonút vezet a hotelig.

Délutánra mentünk csak fel pancsizni, pihenni egy kicsit. Az, hogy a 2A le volt zárva, és araszolni kellett az autóúton, nem vette el a kedvünket, akkor se fordultunk vissza. :-)

A hotelben kell napi jegyet váltani, amelyet le lehet fogyasztani az étteremben. Tehát, ha egész napra megy az ember, egy ebédért cserébe kedvére strandolhat. Szerintem elég jó ajánlat!!!

3 500.- /fő a napi jegy, amennyit simán le lehet ebédelni egy víz, saláta, hal kombinációval. Magyaros ételeket kínálnak inkább, de biztosan találunk mi is kedvünkre valót. Egyet biztos! ;-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr413170474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása