Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Piac a Mediline udvarán

2011.09.17. 13:34 bioCsili

Ha piac, akkor nem feltétlen zöldség vagy gyümölcs, ez a Mediline udvarán jól látható. Szombat délelőtt ugyanis azok közül a forgalmazók közül tartottak néhányan kóstolókat, akiknek a termékei mind kaphatóak az áruházban.

Pár érdekességet megosztanék Veletek:

Imádni való termoszokat találtam a Contigo termékek között, melyek színesek, vidámak és különféle méretben kaphatók. Előnyük a többi termoszhoz képest az, hogy egy kattintással nyitható a szelep így ha vezetünk, vagy csak az egyik kezünk szabad is könnyedén tudunk inni belőle. A termoszok mellett kis színes ételtároló termosz is kapható kiskanállal, így a gyerekeknek, de a felnőtteknek is praktikus mondjuk egy krémleves elviteléhez.

Árban sajnos nem a legolcsóbb, de ez a minőségen is meglátszik. Talán ha többet rendelünk egyszerre kapunk némi kedvezményt. Ennek utánajárok. :-)

A másik ami felkeltette az érdeklődésem az Ízek és Érzések magazin, melyben minden egyes receptnél törekednek a legjobb minőségű alapanyagok használatára, bár nem elkötelezettek egyik irányzat felé sem, (mindenféle típusú étel megtalálható) mégis ahogy nézegettem őket, több közülük szinte teljes mértékben átültethető a makrobiotikába. 1-1 dolog az amit kicserélünk és máris kész az újságban megcsodált finomság. A tulajdonos nagyon szimpatikus volt és megosztotta velem, hogy ők készítik a feleségével az összes ételt, melyet az újságban láthattok, ők fotózzák és teszik közzé minél magasabb példányszámnak. Nagyon jó kezdeményezés!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr913233918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása