Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Utolsó BioCsilli főzőtanfolyam szeptember 27 kedd - desszertek

2011.09.19. 10:01 bioCsili

Jövő kedden stílszerűen desszertek készítésével zárjuk a 2011-es évet, mert október 15-től az amszterdami Kushi Intézetben fogok tanulni és dolgozni egészen 2012 február végéig.

Terveim között szerepel elvégezni az Art of Life School 1-2 es szintet, illetve két rövid tanfolyamot is, melyek csak pár naposak. Ilyen például a Women's Health Program és az Art of Cooking School - Festive cooking for family and friends.

Kinttartózkodásom az ú.n. Study Trainning Program keretében zajlik, ami azt jelenti, hogy tanulok és dolgozom is egyaránt.

Igyekszem minél többször bejelentkezni a blogra, hogy nyomon követhessétek a mindennapjaimat a Holland fővárosban! :-)

Utolsó óránkra az alábbi desszertekkel készülök:

Zabkesz szilvalekvárral
Körtés-citromos muffin
Francia alma - tepsiben sült fahéjas citromos finomság
Tofu mousse - pudding

Az óra fél 7-kor kezdődik és nagyjából 3 órát tart beszélgetéssel és kóstolással együtt.

Amennyiben szeretnétek csatlakozni, kérlek jelezzétek a forrocsilla79@gmail.com címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr323237817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása