Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

BioCsilli májusi főzések - újabb ínycsiklandozó finomságok...

2012.04.05. 15:12 bioCsili

Májusban 3 különböző időpontban újabb ínycsiklandozó makrobiotikus menükkel kápráztatjuk el a szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket.

Május 20-án vasárnap délelőtt 10 órától, közös ebédkészítés, ahol az alábbi menüt készítjük el:
 - Krémes hagyma leves zabpehelygolyócskákkal norival

 - Hosszúszemű barnarizs-jázminrizs pirított tésztával fenyőmaggal

 - Jégcsapretek-lilakáposzta nishime nattomisoval

 - Préselt saláta shiso porral, dulse algával

 - Gyümölcskanten

 Május 21 hétfő 18:30-tól vacsorát főzünk együtt...

 - Korianderes répakrémleves lótuszgolyócskákkal

 - Barnarizs-thai édesrizs pirított szezámmaggal

 - Édes-savanyú mustáros  sült tempeh

 - Arame hagymával répával

 - Friss kevert zöldségsaláta tofumajonézzel

 - Epres vaníliapuding

Május 22 kedd este 18:30-tól ismét együtt vacsorázunk, melyre az alábbi menüt terveztem:

 - Shoyus-gyömbéres friss zöldségleves harusame tésztával

 - Pirított tészta zöldségekkel marinált tempehvel, araméval

 - Édesrizs-fekete Hokkaido babbal

 - Blansolt brokkoli mandulaszósszal

 - Vaníliás gyümölcs-mousse

 
A menüket igyekeztem úgy összeállítani hogy gluténérzékenyek is fogyaszthassák, illetve nem tartalmaz olajat (vagy csak kis mennyiségben), tempurát, de kérés esetén csoporttól függően tehetünk bele.

Ha külön kisebb csoportban, családdal, partnerrel szeretnétek jönni, akkor ebben a három napban tudunk keresni külön időpontot nektek (vasárnap délután, vagy hétfő-kedd napközben)
Amennyiben van rá igény, gyerekekkel reggeliket is készíthetünk együtt hétfőn vagy kedden 7:30-tól. - erre külön várom a jelentkezést.

A tanfolyamok egyenként 8 000.- forintba kerülnek.
Aki mindhárom alkalmon részt vesz, annak a  harmadik alkalom féláras!

Cím: ÚJ HELYSZÍN: VI. kerület Lovag utca 12. Makroteka stúdió.

Jelentkezni a forrocsilla79@gmail.com címen lehet!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr234365679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása