Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Püspökszentlászló - Női tábor - Első nap

2012.06.28. 08:49 bioCsili

A várva várt női makrós tábor első napja.. igazság szerint ez csak egy este volt, nem egy teljes nap. Kedden délután 3-kor indultunk a BAH csomópontról, végül Irénke férje vitt le bennünket (3 nő). Száguldva az autópályán, kevéssel 5 óra előtt megérkeztünk Püspökszentlászlóra abba a csodálatos zsákfaluba, ami a Mecsek mélyén fekszik.

Hosszúhetény az utolsó hely, ahol van térerő, a faluban csak egy-egy helyen talált a készülék jelet, de azért így is naponta hazaszóltam, hogy minden rendben velem, ne aggódjanak a szeretteim.

Az érkezés, ugyanúgy elvarázsolt mint egy évvel ezelőtt. Zöldellő fák, napsütés, csend, madarak, állatok, arborétum, Mária szobor, női energiák, meridiánok, energiavonalak. Minden, ami az elvonuláshoz nélkülözhetetlen.

Zsuzsa és Ildikó épp vacsorát készítettek, mikor megérkeztünk, elsőként. Utánunk egy órán belül szinte mindenki megérkezett. Julikát kivéve, aki 9 fele érkezett és akiről a tábor utolsó előtti napján kiderült, hogy isteni a humora, fiatalos, jófej, vicces szókimondó és őszinte. Egy igazi urinő - (az én szememben) és ezt nagyon jól csinálja.

A vacsorához az idei táborban 18-an ültünk, (17-en mert Julika késett), ahol édeszöldséges köleskását ettünk szezámsóval és párolt reteklevéllel.

Vacsora után a Női Körben meleg "Isten hozott"-ban volt részünk és megtudunk, hogy másnap fél 6-kor van ébresztő és nem fél 3-kor mint egy évvel korábban. A napfelkeltenézés biztosan nem holnap lesz -  gondoltuk.

Este 11-körül nyugovóra is tért mindenki. Én ugyanazt a szobát kaptam mint tavaly, a szobatársam is Ágó volt, újdonságként kaptuk meg Orsit, így lettünk hármacskán az egyik leghűvösebb szobában. Míg tavaly ezt nem értékeltük annyira májusban, amikor hideg 15 fok volt a max hőmérséklet, idén, amikor a 30 fokot is meghaladta, nagyon boldogak lettünk a szobával.

Az egész házat felújították, az ágyakat matracokat kicserélték, kifestettek, a fürdőket átalakították, a szobákba szekrényeket helyeztek el, látszik, hogy sok pénzt költöttek arra, hogy szebb legyen a vendégház. Ez volt az óriás-meglepetés, amivel vártak bennünket. Eltűnt a dohos, nyirkos hideg levegő, helyette kellemes hűvös vette át a szerepét.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr924615591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása