Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Júliusi piknikünk a Keleti Életmódcentrumban volt

2012.07.25. 21:11 bioCsili

Sajnos a tegnap délutáni szürke gomolyfelhők miatt délután 4-kor úgy döntöttünk, hogy a Keleti Életmódcentrumban tartjuk a pikniket.

Az idő minket igazolt, mert fél 7-kor elkezdett esni az eső. Ugyan kint ültünk az ernyők alatt így sikerült nem megáznunk és a szabadban élvezni az estét.

Volt két új hölgy, aki csatlakozott az endo vagy miómával küzdők "lelkes" táborába, eljött egy nagyon kedves fiatal pszichológiával foglalkozó lányzó, egy ifjú hölgy aki a mellettünk lévő asztaltól hallotta a beszélgetéseinket és örömmel csatlakozott asztalunkhoz, egy csupaszív hölgy aki a finom frissen sütött tönkölykenyerével vett le bennünket a lábunkról (már nem először) gyógyult és gyógyuló félben lévők, a Női Egészségért csapat tagjai illetve két újdonsült anyuka is csatlakozott hozzánk ezen az estén, akik picibabájukat is elhozták, inspirálni bennünket arra, hogy igen, itt az eredménye a kitartó tornának és a makrobiotikának.

12-en voltunk plusz a bébik. :-)

Volt szó általánosságban a csapatunk munkájáról, mindenki mesélt sajátmagáról és arról hogy miért jött most el, remélem hallottatok új infókat, akár olyanokat is amiket most még nehéz elfogadni vagy elhinni, és olyat is amivel már most tudtok mit kezdeni és kézzelfoghatóvá tettük ezt az egész életmód és étkezés dolgot, amiről eddig csak féligmeddig információkat hallottatok.

Sokféle finomság került az asztalra, amikre ismét nem volt panasz, így akik most először kóstolták az ételet is mosolyogva álltak fel, hogy ez így mennyire finom. :-)

Mivel ez a női egészségről szól, legközelebb javaslom hogy hagyjuk el a lisztes dolgokat és tegyük próbára a kreativitást, hogy mit lehet kihozni gabonából, tésztából (maximum megengedett lisztes endo esetén), zöldségekből.

Én még ma is érzem hogy megülte a gyomrom a sok liszt. Nincs hozzászokva, de ha ott van az ember előtt, akkor nehéz megálljt parancsolni. Úgyhogy augusztusba kreativitásra fel! :-)

Reméljük akkor már tényleg mehetünk a szigetre és nem most el bennünket az eső.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr234678046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása