Amióta visszajöttem Hollandiából egyre-másra telnek a napok, a hetek úgy, hogy észre sem veszem. Ezért is hanyagoltam el mostanság a blogot. Sokat utaztam és most is indulok holnap, megint...
San Remo az uticél, ahol meglátogatom Lindát, akivel együtt laktam a Kushiban, Amszterdamban. 5 napig leszek nála, majd 1 hét pihenés Szardínián. Lindánál még csak-csak megoldom a makrót, bár ahogy láttam most épp Oshawa diétázik, úgyhogy asszem gabonakúrán leszek holnaptól. Hihetetlen akaratereje van, 20 napig csinálta, hogy csak rizst evett kevés szezámsóval minden nap. Én 3 napig bírtam úgy, hogy reggel miso levest is ettem.
Szardínián pedig csak egyben bízom. Hogy van biobolt. :-) Apartmanban fogunk lakni, főzni tudok, csak jó lenne hely, ahol vásárolni is lehet....de szerintem nem lesz gond. Ha San Remoban van akkor ott is. 1 hét távol mindentől és mindenkitől a szerelmemmel. Jól hangzik :-).
Szeptember 24-től leszek újra. Addig nem ígérem hogy írok, de ha van rá lehetőségem Lindánál, akkor biztosan beszámolok, milyen ott a makrós élet.
Októbertől beindul a BioCsilli, lesz újra főzőtanfolyam és főzni is fogok reggelente rendelések alapján. Mozgalmas télnek nézünk elébe. A tanfolyamokról bővebben a jövő héten tudok írni, még a részletek kidolgozás alatt vannak.
Addig is, élvezzétek még a jó meleget egy finom könnyű összeállítással:
Vöröslencseleves zöldségekkel
Tavaszi rizssaláta, mustáros édes-savanyú tempeh-vel
Párolt mandold tahini szósszal
Almás-meggyes rétes