Tegnap este ketten Dorisszal olyan ügyesek voltunk, hogy elkészítettünk kétféle tésztás ételt, kétféle salátát és még egy gyümölcstortát is, nagyjából 1 óra alatt.
Ha valaki azt mondja, hogy túl sokáig tart megfőzni a makrós kajákat, annak szerintem csak gyakorolnia kell és a rutin majd segít meggyorsítani a folyamatokat és úgy összehangolni, hogy amíg fő a tészta, felvágjuk a zöliket, azzal kezdünk, amit a leghamarabb fel kell tenni pirítani, (pl a hagyma, fokhagyma) amíg az pirul a zöldségeket összevágjuk, és már mehet is a többi közé. Mire azok elkészülnek a tészta megfő, máris tehetjük rá, hogy összepiruljon. Ízesítjük és kész. :-)
Nézzük a képeket....
Wokban sült zöldséges tészta
Vadasos tészta tofuval - Hugi féle recept :-)
Fejes saláta petrezselyemdresszinggel
Párolt lilakáposzta rizssziruppal, köménnyel
Ezek mind együtt egy tányéron :-)
Vegyesgyümölcstorta
Pici fahéjjal és rizssziruppal díszítve tálaltuk
Aki kóstolta, nyugodtan írhat pár szót, milyen volt... :-)