Tegnap este 3 kedves hölgy és egy szimpatikus férfi társaságban álltunk neki a kedvenc finomságaim elkészítéséhez. Igazából minden makrós édességet szeretek, így nehéz azt mondani, hogy csak ezek a kedvenceim...
A francia alma kezd aktuálissá válni, hiszen sütőben sült finomságról beszélünk, mazsolával, almával, amiknek igazán most kezdődik csak a szezonja.
A tejbegrízt most körtével készítettük, ami csak most kezd érni igazán, és már nagyon finom édes darabokat kaptam a biopiacon.
Volt még gyümölcspuding, mandulás tofukrém és lime-os cruncie, ami nálam vitte a prímet ezen az estén. Mindenre jó feltétnek egy kis ropogós, magos gombócka.
Készítettünk egy reszelt alma-répát pici lime-al megbolondítva, hogy felelevenítsük gyerekkorunk csemegéjét. (én sajnos sosem kaptam ilyet szerintem)
Miután mindent végigkóstoltunk, úgy elbeszélgettük az időt, hogy este 10 óra is elmúlt már mikor kedves vendégeim elmentek. A nagy rohanásban, mikor mindenki észrevette, hogy már így eltelt az idő, meg sem tudtuk beszélni, hogy tetszett az óra.
Nagyon jól esett, hogy pozitív visszajelzéseket kaptam és a tanfolyamok által sikerült másokat is elindítanom ezen az úton. Lelkes változtatni vágyók, akik az egészséges életmód felé fordulva próbálgatják szárnyaikat a makrobiotika egyes elemeit elsajátítva.
Remélem, amíg nem leszek itthon a lelkesedésük nem hagy alább... de biztosan új löketet kap majd amikor hazajövök. :-)
Nagyon várom a pénteki klubnapot, ahová a kis lelkes tanulni vágyók közül igen sokan csatlakoznak. Nagyon jó látni a csillogást a szemükben, a lelkesedést a hangjukban! Ez hiányozni fog...