Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Makrobiotikus menü rendelhető e héttől minden csütörtökre!

2013.09.09. 22:20 bioCsili

E héttől rendelhető lesz egy komplett makrobiotikus ebéd, melyet Verbovszky Gabriella prof chef és életmódtanácsadó készít el minden alkalommal.
 
Bevezetésképp minden csütörtökön lesz arra lehetőségetek, hogy kipróbáljátok milyen is a vegán, egészséges, reform ebéd!
 
A menüt Gabi úgy állította össze, hogy tartalmazza a gyógyító/tisztító étrend követelményeit, természetesen ínycsiklandozóan elkészítve.
 
A részletek:
 
Menü:
 
1 Het: Szept 12
Karfiol Kremleves
Barna Rizs Zellerrel es Mandulaval
Azuki bab Sutotokkel/Tengeri Algaval
Mediteran Zold leveles Salata
Tok pite
 
2 Het: Szept 19
Voros Lencse Leves
Udon Teszta Zoldsegekkel 
Preselt Salata
Ohagi Edesrizs desszert
 
3 Het: Szept 26
Feles Zoldborso Leves
Quinoa
Terijaki-s Bojtorjan es Sargarepa
Gozolt Zoldsegek
Dios-mogyoros Szelet
 
Árak: A menü minden alkalommal 2 990.- forintba kerül, mely tartalmazza a doboz árát is. (mikrózható bár ezt nem ajánljuk) :-)
  • Ha valaki nem menüt szeretne, csak 1-1 ételt kipróbálni, akkor az árak a következőképp alakulnak:
    • Leves 890 Ft 
    • Makro Tal 1990 Ft (gabona, feherje v. alga, parolt v. hirtelen sult zoldseg, zold leveles feltet, preselt salata v. savanyusag)
    • desszert 990 Ft
  • Felvevőhely/kiszállítás: A kiszállításon még dolgozunk, egyelőre a NiceRice bioboltban a Kazinczy utca 35.ben lehet átvenni a menüt ezeken a csütörtökökön 12 órától. Házhozszállítás kérhető, ez a megrendelt mennyiségtől és a címtől függ, erre egyedi árat tudunk egyeztetni. 
Alapanyagok: Az alapanyagok kiváló bio minősítésű élelmiszerek, melyek finom elkészítése a Chef kezében rejlik. 
Megrendelés: Rendelni a shop@nicerice.hu címen lehet a név, elérhetőség, menü vagy étel pontos megnevezése és dátum lehet, mindig az adott hét kedd éjfélig. 
Fizetés: átvételkor
 
Egyszerre több adag étel is rendelhető (vacsorára, vagy másnapra)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr225504566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása