Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

BioCsilli főzőórák - teljes januári program

2011.12.28. 20:59 bioCsili

Elkészültem a programokkal januárra.
Két hetet leszek itthon, ezért igyekszem ezalatt az idő alatt a legtöbbet átadni. Íme a menük:

Január 17 kedd- erre az estére a sütőtökös ételeket terveztem, melyről már kaptatok levelet. Annyi változott, hogy készítünk közben egy répa-jégcsapretek savanyúságot a következő heti órára, illetve a végén lesz egy desszert is. :-)

- Édes-savanyú tempeh sütőtökkel és savanyúkáposztával
- Édesköles hagymával-sütőtökkel
- Sütőtök tempura
- Sütőtök pite
- Sütőtök desszert

- savanyúság

Január 18 szerda este 18:30

- Sütőtökkrém leves vöröslencsével - pirított tökmaggal
- Rizstészta édes-savanyú szósszal, zöldségekkel
- Hirtelen sült szejtán marinálva (tempeh a glutén érzékenyeknek)
- Édesrizs fekete hokkaido babbal szezámmaggal
- Préselt kínaikel dulse algával, gyömbérrel

Január 24 kedd este 18:30

- Vesebab leves zöldségekkel
- Rizs-hatomugi marinált shitake gombával
- Hiziki répával-lótusszal
- sütőtök nishime
- édes-savanyú répa jégcsapretekkel
- hirtelen sült kínai kel mirinnel
- Savanyúkáposzta

Január 25 szerda este 18:30

- hagyma-mochi leves norival
- ötszínű basmati rizs (gomoku) szárított tofuval
- Édes párolt lilakáposzta almával
- Jégcsapretek-répa savanyúság (melyet előző kedden a sütőtök óra keretén belül készítűnk el közösen)
- tengeri algasaláta tahini szósszal
- blansolt brokkoli

Mindegyik óra alkalmanként 8 000.- forintba kerül és maximum 10 fő tud regisztrálni.

Az első óra már majdnem betelt, így kérlek mielőbb jelentkezzen az, aki szeretne jönni.

Örömökben gazdag Boldog Új Évet kívánok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr493502875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása