Elkészültem a programokkal januárra.
Két hetet leszek itthon, ezért igyekszem ezalatt az idő alatt a legtöbbet átadni. Íme a menük:
Január 17 kedd- erre az estére a sütőtökös ételeket terveztem, melyről már kaptatok levelet. Annyi változott, hogy készítünk közben egy répa-jégcsapretek savanyúságot a következő heti órára, illetve a végén lesz egy desszert is. :-)
- Édes-savanyú tempeh sütőtökkel és savanyúkáposztával
- Édesköles hagymával-sütőtökkel
- Sütőtök tempura
- Sütőtök pite
- Sütőtök desszert
- savanyúság
Január 18 szerda este 18:30
- Sütőtökkrém leves vöröslencsével - pirított tökmaggal
- Rizstészta édes-savanyú szósszal, zöldségekkel
- Hirtelen sült szejtán marinálva (tempeh a glutén érzékenyeknek)
- Édesrizs fekete hokkaido babbal szezámmaggal
- Préselt kínaikel dulse algával, gyömbérrel
Január 24 kedd este 18:30
- Vesebab leves zöldségekkel
- Rizs-hatomugi marinált shitake gombával
- Hiziki répával-lótusszal
- sütőtök nishime
- édes-savanyú répa jégcsapretekkel
- hirtelen sült kínai kel mirinnel
- Savanyúkáposzta
Január 25 szerda este 18:30
- hagyma-mochi leves norival
- ötszínű basmati rizs (gomoku) szárított tofuval
- Édes párolt lilakáposzta almával
- Jégcsapretek-répa savanyúság (melyet előző kedden a sütőtök óra keretén belül készítűnk el közösen)
- tengeri algasaláta tahini szósszal
- blansolt brokkoli
Mindegyik óra alkalmanként 8 000.- forintba kerül és maximum 10 fő tud regisztrálni.
Az első óra már majdnem betelt, így kérlek mielőbb jelentkezzen az, aki szeretne jönni.
Örömökben gazdag Boldog Új Évet kívánok!
BioCsilli főzőórák - teljes januári program
2011.12.28. 20:59 bioCsili
A bejegyzés trackback címe:
https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr493502875
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.