Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Level 3 - Nine Star Ki

2012.01.30. 23:11 bioCsili

Csütörtökön indul a 3-as szint, mely első 3 napján a Nine Star Ki asztrológiáról fogunk tanulni. Erre a szintre egyelőre 7-en jelentkeztek, az őszi tanfolyamról jön, Giustina, Heike, Aisel, Katya, Michaela, akikről tudok, illetve olyanok akiket még nem ismerek, és mi ugye 5-en a Kushiból. Holnap lesz egy megbeszélésünk reggel 8-tól ahol a részleteket megtudjuk azzal kapcsolatban, hogyan akarják kivitelezni azt, hogy mindannyian részt vegyünk a tanfolyamon, anélkül hogy a konyhában lennének elegen, akik helyettesítenek bennünket...

Patrick jön Svájcból és Joel is az amerikai Kushi Inétzetből. Rá nagyon kíváncsi vagyok. Ugyan nem sokat fogunk együtt dolgozni ha mi a tanfolyamon leszünk, de nagyon jó lenne tanulni Tőle! Végre egy igazi chef!!! Sajnos csak 2 hétig marad. :-( 

A pletykák szerint reggelente mindannyian a konyhában fogunk dolgozni és délutánonként lesznek az előadások... hát nekem egy kicsit biznisz-szagúnak hangzik, hogy a 12-emberes csoportot beteszik a konyhába, hogy gyártsanak snack-eket, desszerteket, szezámsót és mindent amit csak lehet, de ugyanakkor azoknak akik csak a tanfolyamra jönnek, szerintem szuper tapasztalat lesz milyen is egy ilyen konyhában dolgozni és hogyan kell elkészíteni egy csomó finomságot vagy praktkus kiegészítőt. Nekünk akik minden nap ezt csináljuk nem lesz annyira érdekes, de bízom benne hogy mi esetleg valami mást csinálunk, amit a hétköznapokban nem. 

Ma a produkciót vittem, csináltam azuki kantent, mocca desszertet, magos pitét, 64 darab zabkekszet. :-) A durva a szerdám és a csütörtököm lesz, mert azokon a napokon reggel 6!!!!-tól leszek 3 óráig, (ez 9 óra munka) majd csütörtökön még megyek este a Holland nyelvsuliba, amire ugye készülnöm is kell.. 

De péntektől jön a tanfolyam a reggeli do-in órák, a shiatsu, amiket már nagyon várok! 

Edina úgy néz ki jön a Nine Star Ki-re. Nagyon örülök neki! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr733978902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szél-víz · http://valosagtura.blog.hu 2012.02.01. 21:52:38

Üdv!

Ajánlom ezt a két oldalt, ha elmélyedtél a 9 Csillag Ki módszerben:

9starki-4pillarsbazi-fengshui-heluo.com/

A módszer igen hasznos gyakorlati alkalmazhatósággal bír, hírek és események értelmezésére, előrejelzésre szolgálhat, iránytűként szolgálhat az életedben. A blog írója is Hollandiában lakik, és többek közt eltűnt személyek felkutatásában segédkezik a 9 Csillag Kivel.

bioCsili 2012.02.05. 09:30:08

Kedves Szél-víz! nagyon köszönöm, meg fogom nézni őket. :-)
süti beállítások módosítása