Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Polenta tahini-miso szósszal

2012.02.19. 20:00 bioCsili

IMG_4109.JPG

Hozzávalók:

1 cs polenta (kukoricadara)
3 cs víz
csipet só

Tahini-miso szósz

3 kanál tahini
2 kanál miso
víz

A polentát megfőzzük háromszoros vízben csipet sóval, majd egy üveg tálba helyezzük és hagyjük kihűlni. Miután hideg, felfordítjuk és "kiöntjük" a tálból. A tetejére kenünk egy kis tahini-miso szószt, főétel mellé gabonaként tálaljuk.

Isteni finom!!!

Az üveg tálba tehetünk még tamarit és szezámmagot és erre tesszük rá a forró polentát, majd így hagyjuk kihűlni.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr894135782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása