Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Szombat festés, vasárnap wellness

2012.03.01. 22:24 bioCsili

Igen mozgalmas hétvége elé nézünk... minden második szombatom szabad, így tudok előre tervezni programokat.

Holnap már 1-kor végzek a munkába és hétfőn remélem csak 11-re megyek, így majdnem 3 nap szünetem lesz, ha úgy vesszük....rám fér. :-)

Szombaton Elvirával a holland lakótársammal kifestjük a konyát. Múlt vasárnap történt egy kis mallőr a kuktával és szegénykém hokkaido feketebabja kifröccsent a falra, de nem is kicsit, mert még a plafon is fekete lett. Túl magas volt a nyomás a kuktában.

Estére tortillát/burritot csinálunk Mayumi szakácskönyvéből, úgyhogy ahhoz vásárolunk avokádót, tortillát, stb, ha jól sikerül már osztom is meg a receptet...de miért ne sikerülne jól?! :-)

Vasárnap délelőtt pedig ide megyünk. Az amszterdami erdőben (mivel itt nincs természet, nem tudom milyen lehet az az erdő, de igazán kíváncsi vagyok) van egy wellness hotel, spa, ahová karácsonyra mindannyian kaptunk egy vouchert Adelberttől és Wiekétől a feleségétől. Ezt szeretnénk végre felhasználni. Eddig nem voltunk lelkesek a lányokkal mert úgy tudtuk hogy szaunára lehet csak felhasználni. De kiderült, hogy bármire 35 euro értékben. M

Meg is néztem a masszázsokat, mert így 4 hónap után, már nagyon hiányzik az érintés. Nagyon szemezek a forró köves masszázzsal, 25 perc, vagy a Hammam-al ami egy testradír, egy olajos-szappanozás, és egy masszázs egyben. Na persze ez nem 35 euró, hanem 70 :-) így itt rá kellene fizetni. Egy manikűr-pedikűr is jó lenne, egy hajszárítás, gyantázás..... jigen, ezek a csajos dolgok kezdenek hiányzoni. Kicsit ősembernek érzem magam ebben a zárt környezetben. Igazán nem zárt itt sem, csak még most fedezem fel, hogy ezeket a nőcis dolgokat hol lehet itt kipróbálni.

Vasárnap délután pedig Michaelát várjuk vendégségbe, aki jövő héten költözik Szlovéniába a holland barátjával, mert ott szerentének élni Ljubljanaban ezentúl. Korábban láttak szép képeket az országról ezért dönöttek úgy, hogy megnéznék közelebbről is. Kicsit nekem merész így "átköltözni", de bátrak az biztos. :-) szóval vele vacsorázunk vasárnap este.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr614282990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vektor7 2012.03.02. 11:46:13

Csilli!

Mayumi szakácskönyvét tudod ajánlani nekünk is? Érdemes megvenni?
Köszi

bioCsili 2012.03.03. 08:03:45

@vektor7: Szia Viki, igen mindenképpen! A könyben egy heti menüt találsz gyönyörű képekkel, egyszerű, nem gourmet de mégis változatos és ízes...így akár a párotokkal is ki lehet próbálni. A végén plusz receptekkel és gourmet 1-2 étellel,(pizza) plusz desszertek. Szerintem jól használható és ahogy néztem minden alapanyagot megkaptok hozzá otthon is! By the way...mikor jössz ki egy tanfolyamra??? :-)
süti beállítások módosítása