Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Konnyu nap - Bussana Vecchia

2012.09.13. 10:17 bioCsili

Amiota Lindanal vagyok minden nap jo sokaig pihenunk reggelente, habar felebredek 7-8 korul csak 10-utan reggelizunk ami inkabb ebed, es vacsorazunk este, ugyhogy csak ketszer eszunk egy nap. Ebben a melegben nem is kivanja az ember, es egyszeruen csak igy jon ki a lepes. Nagyon elvezem :-)

Tegnap delben megneztuk a helyi bioboltokat 2-t, az egyik eleg jol fel van szerelve, a masik egy kicsit kevesbe. A termekvalasztek szeles....sokkal szelesebb mint nalunk.

Majd beultunk egy kavezoba arpakavet inni, mert itt ezen a reszen mindenhol kaphato. Mivel rizstej vagy rizsszirup mar nem volt hozza, csak ket kis kortyot ittam belole, az ize kedveert, mert olyan eros mint a sima fekete. Nekem legalabbis. :-)

Delutan pihentunk egy kicsit itthon, majd elmentunk a barataival a kozeli Bussana Vecchia-ba, ami a hegy tetejen levo piciny falucska, melyet 1889-ben egy foldrenges lerombolt es azota sem epitettek ujra, hanem szepen lassan betelepultek ide az olaszok leginkabb festok, muveszek es magukeva tettek a helyet. Nem fizetnek adot, sem a vizert, semmiert, onkenyesen elfoglaltak az ures hazakat, kialakitottak benne muhelyeiket es vigan elnek dalolva. A kormany ezt hagyja, de nem lehet tudni mikor jonnek es veszik el toluk ami eredetileg sosem volt az ovek, sosem vettek meg senkitol, nem fizettek erte. A lakossag a foldrengesben szinte teljesen elpusztult, mert mindenki a templomban volt aznap reggel ami osszeomlott. A setank soran ratalaltunk egy magat vega es makros etteremnek hivott kis helyre, ami sajnos zarva volt. Majd beultunk egy cuki kis kavezoba beszelgetni. Hazafele lementunk a tengerhez. Oriasi hullamok voltak, nagyon viharos lett az ido delutanra. A szel ugy felelenkult, hogy tele volt a part szorfosokkel.

Este 8 volt mire hazaertunk, akkor Linda osszedobott egy isteni finom olasz vacsorat, pestos teszta (sajt nelkuli termeszetesen) sult zoldsegek es cikoriasalata balzsamecettel) isteni finm volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr624774342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása