Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

BioCsilli tanfolyamok - októberi részletes program

2012.09.24. 13:26 bioCsili

IMG_4464.JPG

Október 2 - azoknak ajánlom, akik még csak most ismerkednek a makrobiotikával és szeretnék jobban megérteni az összefüggéseket, mit miért (t)eszünk és nem (t)eszünk. Haladóknak pedig ismétlés. Tiszító gyógyitalt készítünk.

október 9 -  a főzésen tiszító ételeket készítünk, olyan alapanyagok használatával, melyek segítik a szervezetünkből a méreganyagok kiürülését. Így nyár végeztével a sok gyümölcs és édesség után jól jön egy kis pucolás.

Menü:
Hatomugileves zöldségekkel szárított tofuval, shitakegombával
Barnarizs-árpával kukoricával
Nishime zöldségek
Arame rukkolával
Préselt saláta, savanyúkáposzta

Október 16 - az elméleti órán a fém elemmel ismerkedünk meg részletesen, hiszen szeptember 22-én átléptünk az őszbe. Ilyenkor kezdünk el befelé gubózni, összegyűjtük még amit a természet ad nekünk és felkészülünk a télre. Hogy hogyan is tegyük ezt és mire figyeljünk, megtudhatjátok ezen az órán. Készítünk egy gyömbérpakolást is melyet a tüdőre helyezhetünk.

Október 23 kedd - a gyarkolati órán a fém elemet erősítve olyan ételeket készítünk amik segítik, támogatják ezt az energiát. Ehhez a tüdő megerősítése és a vastagbél tisztítása, erősítése tartozik.

Menü:
Rizsgolyók pirított szezámmagba forgatva
Köles-karfiol püré
Kimpira zöldség lótusszal
Blansolt kínai kel
Savanyúkáposzta

Október 30 - relaxáló ételek, alapanyagok, hozzávalók. Megismerjük hogyan játszunk az ízekkel és készítsünk édesség nélkül relaxáló ételeket. Megtanuljunk melyek azok az alapanyagok, amik segítenek megerősödni, vitalitást és energiát adnak a bús téli napokon. Édes zöldségitalt készítünk.

November 6 -  a gyakorlati órán elkészítjük azokat az ételeket melyek relaxálnak. Kipróbáljuk milyen édesség nélkül elérni azt, hogy ne kívánjuk vacsora után a desszertet. Relaxáló gyógyitalt készítünk.

Menü:  
Brokkolikrém leves mandulavajjal pirított mandulával
Hajndina-quinoával vöröshagymával
Sült tök tamarival
Hagymavaj
Préselt saláta umeecettel
Répa-hagyma tempura

A teljes tanfolyam ára 36 000.- forint, az elmélet 4 000.- a gyakorlati órák 8 000.- forintba kerülnek.
Kedd esténként 18-21 óra között.
Helyszín: 1027. Bp. Trombitás utca 27. 1/1. Kapucsengő: 8
Jelentkezni a forrocsilla79@gmail.com címen lehet

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr154799461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása