A képeket ahogy látom, még nem töltöttem le a fényképezőgépről, ezért erre még egy kicsit várni kell.A másik gondom pedig az, hogy beillesztek egy képet de nem tudom kicsinyíteni. Amíg korábban az egérrel kisebbre tudtam venni a méretét, ezt most nem engedi. Szóval ennek a képes dolognak még utána kell járnom. :-)
Eljött az eper szezon, megkezdődött a cseresznye érése. Hétvégén cseresznyét szedtünk és fini sütit csináltunk belőle. A sütemény cseresznyés-epres pite fantázianévre hallgat. Sajnos nem fotóztam le, mert olyan hamar elfogyott, hogy nem maradt időm rá. :-) Érdekes, nekem az epres oldala jobban ízlett, Ti próbáltátok már így, vegyesen? Érdemes! :-)
A másik nagy kedvencem az eperből: pici almalével megrottyantani, rizssziruppal ízesíteni, hogy édesebb legyen, majd összeturmixolni és kuzuval besűríteni. Az édes-savanyú eper szósz mennyei finom tejbegrízre, tejberizsre, rizstejből vagy szójatejből. A tetejére szórhatunk pár szem szeletelt mandulát, vagy mentalevelet. Én mindkettőt tettem rá :-)
Amszterdamban ez volt a kedvenc édességem.