Nagyban folynak az előkészületek a holnap esti főzéshez. Zöldségek, gabonák egyéb hozzávalók megvannak. Már alig várom a 6 órát....
Erre az estére egy miso levest, egy hatomugi levest és egy mandulás brokkolikrém levest tervezek illetve egy meglepetést is a végére de azt nem árulhatom el, hogy mi lesz. :-) A teszten átment, ma este készítettem el.
Ma este a tegnapi tésztás ételt javítottam fel egy kicsit. Wokban sült zöldséges tészta volt tamarival, ebből ma egy szezámkrémes szószós tésztát varázsoltam, így teljesen más íze és állaga lett. Készítettem hozzá hijiki-t lótuszgyökérrel, répával és rukkolával, ezen kívűl ettem még hozzá egy koviubit. Az utolsót a saját készítésből. MMMM de finom volt! :-)
Az amszterdami Kushiban készítettük savanyúságot is, amit még itthon nem próbáltam ki, de a gabonás vagy tésztás főzésekre már szeretném elkészíteni. Ez egy 10 napos procedúra, mert meg kell savanyodnia a zöldségeknek, így remélem még időben leszek. Ha nem, akkor is előbb-utóbb majd meg lehet kóstolni.