Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Tree 3 (Fa 3)

2012.02.18. 10:23 bioCsili

Egy újabb elem, a Fa. A Fa elemben születtek például az 1979-es ek, hiszen ha összeadjuk a számokat úgy, ahogy korábban mutattam (7+9=16, 1+6=7, 10-7=3) akkor a 3-ashoz érkezünk. 

A 3-as Fa a legromantikusabb, színe a világos zöld. Tavasz típusú személyiség, érzelmes, megvan a szeme ahhoz, hogy hosszú távú célokat kövessen. Spirituális céljai vannak/lehetnek, egyáltalán nem érdekli a pénz. (nem földhözragadt, inkább szárnyaló) Könnyen unalmassá válhatnak dolgok számára. Gyakran cselekszik mielőtt gondolkodna, mindig igent mond, és gyakran kijön a sodrából, ugyanakkor melegszívű. Az érzelmeit nem rejti véka alá, minden azonnal meglátszik az arcán. Nem tudnak hazudni. Gyakran van kapcsolatunk olyan emberekkel, akik "nem erről a bolygóról" származnak. Van egy fajta rejtett világuk. Nem beszélnek, csak ha kérdezik őket. Nagyon erős a romantikus vonal. Általában 30 éves koruk előtt lehetnek híresek, sikeresek, megkapóak. Sikeresek a pénzügyekben, gyorsan reagálnak. Nagyon tisztán jelzik ami tetszik vagy épp nem tetszik nekik. 

Nem túl szociálisak, nem igazán érdekli őket, csak megélik az eseményeket. Az emberek általában tekintettel vannak erre. Egyedülállóan nyílvánítanak véleményt. Egyszerűen gondolkodnak. Végzetük, hogy nagyon aktívak és boldogak legyenek. Könnyedén lesznek féltékenyek. 

Feladatuk, hogy dolgozzanak a romantikus érzelmi vonalon, így tudnak törődni a környezetükkel. 

A Fa 3-as emereknek mondj pozitív dolgokat, így lehet megközelíteni a fa energiát. Az árpa, tönkölybúza, rozs és zab nagyon jó étel ehhez. A rozskenyér nagyon jó az izmoknak. Ha szeretnénk a kedves fa elem energiáját kihozni belőlük, akkor ne adjunk nekik több húst, inkább könnyű ételeket. 

Ennek a típusnak a természet a mindene. Egyedül a természetben, ott tudnak töltődni igazán. Szükségük van rá, ugyanúgy ahogy a biztonságra. Ahogy ránézünk egy fára, a törzse stabil de az ágai szertemennek minden felé. Így kell elképzelni a fa elemben születetteket is. Stabil gyökerek, és égbemenő, szárnyaló gondolatok.

Sokmindenbe belekezdenek (ahogy a fa ágai mennek minden fele) és túl sok dolognak szentelnek figyelmet, így egyik sem tiszta. Kibillenve az egyensúlyból megvan bennük a tendencia, hogy a családalapítás háttérbe kerül. Ezért kell sokat a természetben egyedül lenniük, hogy átlássák mennyi mindenbe belekezdtek és egyiknek sincs vége, vagy épp valamelyikben haladnak a többiben nem, hogy reflektáljanak az életükre és átnézzék mi az ami támogatja őket és mi nem. Aztán irány haza, takaríts ki mindent, fejezd be azokat a dolgokat amik nem táplálnak, és fókuszálj arra ami igazán a te képességed, tehetséged, amiben jó vagy. 

A fém elem szülöttei (metal) szeretik levágni ezeket az ágakat. Ők úgy látják, hogy be kell fejezned ezt, meg ezt, meg ezt is. Viszont neked mint Fa elem, kell egy kis távolság, hogy megláss dolgokat. Válassz egy célt, amiben jó vagy, vagy amit szeretnél, és mindent bele!!! fókuszálj rá, váltsd valóra és közben a férfi is melléd érkezik, akit vonzol magadhoz és meglesz a család és a gyerekek stb is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr854129156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása