Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Első tavaszi tanfolyam

2012.05.20. 18:08 bioCsili

Ma délelőtt közösen főztünk a lányokkal az első tavaszi BioCsillis tanfolyam keretében. A lányok nagyrésze már gyakorlott makrós, de volt két teljesen új érdeklődő is a téma iránt. Nagyon örülök mindig ha vannak újak, hiszen így lehet egyre szélesebb körben elterjeszteni az egészséges teljes étel fontosságát, de sajnos úgy éreztem, hogy itt az idő arra, hogy különválasszam a kettőt. 

Rájöttem, hogy a már gyakorlott és valamilyen szinten összeszokott csapattal más témákról beszélgetünk már, mint azokkal akik most kezdik. Így a jövőben erre oda fogok figyelni és külön jelzem, hogy melyik tanfolyam szól kezdőknek. 

Szeretném, ha mindenki megkapná azokat az infókat, amikért jött és ez nem ugyanaz a haladók és a kezdők esetében. 

BioCsilli főzőtanfolyam 0520.jpg

Természetesen az jó jel, ha ízlik az étel vagy legalábbis van olyan étel, ami ízlik :-) , mégis az első alkalom igen fontos minden frissen érkező számára, hiszen ekkor hallhat arról, mi is az a makrobiotika, hogyan és miként kell főzni, étkezni és mi ez az életmód, ami egy összetett szóból a makro bios , azaz hosszú élet szavakból áll. 

Sajnos erről a mai órán nem volt alkalmam mesélni. Ezért keresek némi anyagot és átküldöm azoknak a lányoknak akiket érint. 

A hétfő és keddi órán már nem tudok változtatni, itt is lesznek kezdők és haladók, de igyekszem többet mesélni főzés közben, ha a kis csapat is igényli. 

Nagyon hálás vagyok Zsuzsának, aki biztosítja a Lovag utcai konyhát ezekre az estékre, és remélem sikerül úgy megtervezni az elkövetkezendő hónapokat, hogy változatosan és különböző tematikában szervezhetem az órákat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr424527795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lulah 2012.05.21. 21:34:12

Kedves bioCsili!

Remélem, nem veszed zokon, ha megérdeklődöm, tehetnék-e fel neked néhány kérdést privátban?
Elnézést, hogy így ismeretlenül kérem ezt Tőled. Ha nem probléma, akkor megadom az e-mail címem, vagy ilyesmi...
Előre is nagyon köszönöm :)

Üdv, Lulah :)

bioCsili 2012.05.22. 15:15:12

Kedves Lulah!
Szívesen segítek, ha tudok! :-)
A címem infokukacbiocsilli.hu
A kukac jelet nem találom ezen a klaviatúrán. Bocsi :-)
süti beállítások módosítása