Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

San Remo varosnezes

2012.09.11. 19:46 bioCsili

Hosszu ejszakaba nyulo beszelgetes utan hajnali kettokor fekudtunk le aludni, majd reggel 8-kor egy telefoncsorgesre ebredtem es utana mar nem tudtam visszaaludni. :-( 10-kor Linda is felkelt, reggelit keszitett (istenem de jo hogy foz ram) :-) a tegnapi rizsbol kasat edesen aszalt gyumikkel, fahejjal es mandulatejjel, megreggeliztunk mire del lett majd nekiindultunk a piacnak, ami hetente egyszer kedd delelott van.

Termeszetesen ez nem a minden napos zoldsegpiac, ahol kulon szekcio van a bio dolgoknak (MINDEN NAP), hanem az a piac, ahol ruhaktol elkezdve taskakon at, bordolgokig, konyhafelszerelestol furdoszobaig mindent lehet kapni, olcson. Annyira megtetszettek a bor kesztyuk 8 euroert, hogy vettem is egy parat. Ezt meg talan haza tudom vinni a fapados jarattal.

Piac utan elsetaltunk a tengerpartra, ami csodalatosan szep, visszafele pedig beultunk egy helyi tradicionalis etterembe, ahol megkostoltuk a helyi zoldsegekkel toltott vega sult tesztat, a neve: torta di carciofi, egy paradicsomos kenyeret: sardenaira es a sarde ripiene-t ami egy toltott hal, de inkabb halpogacsa volt. Minden isteni volt, kicsit sos termeszetesen nekunk, de isteni. Megnezem majd hogyan lehet attenni teljesen makros verzioba es otthon elkesziteni.

A kis piheno utan felsetaltunk a katedralishoz. Tudni kell, hogy San Remo a tenger mellett fekszik, ugyanakkor a masik oldalon oriasi hegyek veszik korul...szoval a jaras fel-le, fel-le egyfolytaban. Egy jo kis tura volt szamomra a mai nap, meg a izomlazam is lett.

Megmutatott egy bioboltot, amit holnap tuzetesen megnezunk, es elmentunk robogoval ket kozeli kisvarosba is. Ospedaletti-be es Bordigera-ba, ahol ket orias bioboltot neztunk volna meg, ha epp nem most lettek volna szabadsagon. Mindketto zarva van pont ezen a heten. :-(

14 eves kora ota robogozik, hiszen ez itt a legkenyelmesebb jarmu. Az autoknak nincs eleg hely, parkolohely alig, ezzel mindenhova el lehet jutni es konnyu megallni is. Nagyon elveztem.

Kepeket egyelore nem tudtam feltolteni a gepere, mert nem ismeri fol a laptop, de amint sikerul megosztom Veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://makrobio.blog.hu/api/trackback/id/tr464770743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása