Vasárnap délutáni program, gazdag bablevest főzni, gesztenyelisztből palacsintát sütni és akkor még a főételt el sem készítettem. :-) (2 gázon.....)
Akiknek holnapra ebédet készítek, remélem mind a 10 ujjukat meg fogják nyalni a gesztenyelisztes palacsinta után. Mondanom sem kell, a töltelék fahéjas reszelt alma és cukormentes baracklekvár (házi természetesen mindkettő). Hogy ne érje szó a ház elejét, mandulapuding is díszeleg a tetején.....mmmmmmm de finom.
A bableves után ez volt a legfinomabb. A főétel rizs-quinoaval hagymával, kimpira zöldség, arame rukkolával és savanyúkáposzta lesz egy koviubival díszitve.
A káposzta még nem az igazi, a szezonja még csak most jön... a biopiacon vettem, de nem vagyok megelégedve. Maradok a Terrasana-nál, amíg meg nem jön az igazi savkápi egyenesen az apósomtól aki a legfinomabban készíti.