Biotúra Makromódra

A blog az endometriózisról szól, saját tapasztalatok alapján íródik, érzésekről, kihívásokról, kudarcokról és győzelmekről! Hogy együtt, könnyebb legyen!

Friss topikok

  • bioCsili: Szia, bocsi már régen nem voltam fent. :-( 6 hónapot voltam kint, tanultam és dolgoztam is. A holl... (2013.09.09. 18:18) Mozgalmas péntek - az élet nem áll meg..sőt
  • szél-víz: Michio egyébként 1926-ban született, azaz jelenleg 86 éves. Köszönet az előadásért, jó látni, hall... (2013.01.07. 03:57) Michio Kushi 2012-es előadása
  • bioCsili: Ő is ember, mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját maga is keresztül ment komoly megpróbáltatáso... (2012.12.17. 19:59) Már számolom a napokat..
  • bioCsili: Köszönöm! Remélem egyre szélesebb körben ismertté válik a makrobiotika és egyre nő majd azok száma... (2012.12.17. 19:57) Változások - 2009-2012
  • scrts: Az endometriosis pszichoszomatikus hátterének jelentős szakirodalma van, ennek elég jó összefoglal... (2012.10.15. 14:49) Az endo lelki okai

Linkblog

Alexander technika

2012.02.24. 21:40 bioCsili

Ma délután az első Alexander technika órámon vettem részt. A házaspárnak akik a Deshimába járnak ebédelni, saját központjuk van, nem messze az étteremtől, egy gyönyörű ház legfelső emeletén. Óriási terem, óriási ablakokkal és a gyakorlatokhoz szükséges felszereléssel.…

tovább »

Ma először főzhettem a konyhán - Deshima, Amszterdam

2012.02.22. 15:38 bioCsili

Több mint 4 hónapja vagyok itt, és ma először végre együtt főzhettem a szakáccsal!!! :-)Húh, hát el kell, hogy mondjam, nem egyszerű kb 40 adagnyi ételt főzni. Legalábbis szerintem annyit minimum főzünk naponta, frissen.Paula volt ma a szakács, ő több mint egy éve van itt.…

Édes vacsora natto misoval

2012.02.21. 19:40 bioCsili

Délután teljesen fel voltam pörögve, alig tudtam tornázni is. Folyton az járt a fejemben, hogy jaj, mi finomat főznék vacsorára. Egyik ötlet jutott eszembe a másik után...és íme, ez lett belőle: :-) Rizs marinált shitake gombávalSütőtökpüré misoval, marinált…

süti beállítások módosítása